Apples nye iPhone 6 er ventet å inkludere en nydesignet formfaktor, med rykter som tilsier at Apple har testet skjermstørrelser på opptil seks tommer samtidig vurderer å bruke en buet skjerm av noe slag.

  • Større skjerm: Vil være fra 4,7 til 5,7 tommer.
  • Sapphire krystall skjerm.
  • Raskere og mer effektiv ny A8 chip.
  • Ventet leveringsklar i høsten 2014.

 

Hva vi burde forvente oss av iPhone 6?

Selv om iPhone 5s og iPhone 5c har kun vært tilgjengelig for et par måneder, har rykter om neste generasjon iPhone blitt overflaten siden lenge før Apples nyeste iPhone 5S og 5C debuterte.

Flertallet av iPhone 6 rykter har fokusert på skjermstørrelsen på enheten, noe som forventes å øke. Størrelsen på iPhone-skjermen vokste fra 3,5 tommer til 4 tommer med iPhone 5, og med neste generasjons iPhone vil skjermen trolig bli enda større.

Vi vet at Apple har eksperimentert med en rekke skjermstørrelser fra 4,7 til 5,7 tommer, og bringer den neste iPhone i tråd med konkurrerende Android og Windows smart-telefoner som har allerede vesentlig større skjermer.

Apple-iPhone-6

En kilde bekrefter at Apple har testet følgende skjermer:

  • 4,7 tommers skjerm 1600×900 med 386 ppi.
  • 5,5 tommers skjerm 1920×1080 med 401 ppi.

Mens en 4,7 tommers iPhone ville være mellom 4,5 tommers Nokia Lumia 1020 og 5 tommers Samsung Galaxy S4 i størrelse, vil en større 5,7-tommers iPhone-skjerm inn «phablet» territorium, konkurrerer direkte med tilbud som Samsungs Galaxy Merk III. Tidligere i år, MacRumors bestilt en utskriftsvennlig PDF av en 5-tommers iPhone for å gi brukerne en idé om hvordan en iPhone av denne størrelsen kan føle i hånden.

Noen rykter har antydet at Apple vil levere iPhone 6 i to forskjellige størrelser, fortsetter med sine to telefonlinje opp introdusert med utgivelsen av flaggskip iPhone 5s og mid-range iPhone 5c

IPhone 6 vil trolig ha safir skjerm for første gang, rykter har indikert de større iPhones kan ventes med en tynnere chassi og ramme-fri design.

Mens Apple har vært tilbakeholdne med å ofre iPhone berømte enhånds brukervennlighet aspektet, press fra konkurrerende selskaper og publikums forventning om innovasjon har trolig presset selskapet mot eksperimentering med større skjermstørrelser.

Apple-sjef Tim Cook har lovet Apple vil ikke ofre attributter som oppløsning, strømforbruk, og applikasjons kvalitet for en større skjermstørrelse, men forbedringer i både skjerm og prosessorteknologi vil si at selskapet nærmer seg et punkt der de er klare til å lansere en større iPhone 6 som ikke krever avveininger av viktige funksjoner for større skjerm.

Publisert @: Nyheter.
Sist oppdatert: mars 14, 2014